Jeanette Papsø

Vejen til et HelHjertetLiv

Min passion for at hjælpe dig – startede med mig, for over 10 år siden. Jeg havde migræne, blev alvorligt syg med tuberkulose og skilt – hvilket jeg nu bare ser som symptomer på alt det jeg overhørte indeni mig. Primært mine egne følelser og behov, og det der sker, når du dag efter dag, årti efter årti overhører dig selv så sætter det sig i kroppen som symptomer og sygdomme. Det tror jeg på – fordi det har jeg erfaret på egen krop.

 

Jeg var blevet ”væk” fra mig selv og ”fanget” i mangel på tid, fanget i hamsterhjulet og i det mange kvinder nok kan genkende som overansvar. Vi glemmer os selv, i ønsket om at være noget for andre. 

 

Jeg var hård og ukærlig, ja faktisk kritisk overfor mig selv (og andre – det kunne jeg bare ikke se) – og følte mig grundlæggende ikke god nok.
Derfor kæmpede og knoklede jeg så meget, for at overbevise mig selv om, at jeg var god nok og værdig til at være i verden og blive elsket og accepteret, som den jeg er. Da jeg lærte at navigere de svære følelser og udtrykke mig ærligt “indefra”, forsvandt migrænen. Og jeg kunne mærke min indre ild.

Jeg VILLE FORSTÅ mit eget største potentiale. Og lære at udleve det – og inspirere og hjælpe andre med at gøre det samme.

JEG MISTEDE MIG SELV - LAVEDE ET SKJOLD OM HJERTET - KNOKLEDE LØS

Jeg blev af naturens vej sådan en slags EVENTYRER i at forstå sammenhængene mellem krop, sind og sjæl. Livskriserne blev min vej ind i selvudviklingen. Jeg ændrede mig først, da jeg blev nødt til det. Og inden da, var jeg blevet en skygge af mig selv. 

 

Jeg valgte faktisk at tillade ligegyldigheds følelsen i mit ægteskab fremfor at handle… det var alt for farligt og svært at rokke ved den indre stabilitet, som min familie og ægteskabet repræsenterede. Så jeg knoklede mig vej gennem livet med en større og større følelse af leverpostejliv, hverken rigtig glad eller rigtig ked af det… bare sådan lidt mellemfornøjet, halv utilfreds og kritisk overfor “de andre”. 

Jeg opdagede, jeg blev ved med at komme til at gentage mønstre, jeg faktisk ikke ønskede. Jeg opdagede at jeg havde sværest ved at være mig selv,  blandt de mennesker jeg elskede allermest. 

At jeg tilpassede, pleasede, præsterede og knoklede løs på repeat.

Læs min historie her. Om hvordan jeg bare ville ændre dét, der ikke længere nærede mig.

min vej under overfladen

"Fra handlingslammelse og håbløshed..."

At lære at genfinde min indre balance – og dét at være i verden med selvkærlighed – er den største gave, jeg har LÆRT at give mig selv. Skal jeg lære dig det samme? 

Måske kender du det? At være “fanget” i “hullet”, i følelsernes vold – dér, hvor ubehaget, sammenligningerne, ”ikke god nok, smuk nok, klog nok” og forkertheds følelserne bor.
Dér hvor selvkritik og den indre dommer huserer og de svære følelser har dig – det er et smertefuldt sted at være.

Dér hvor handlingslammelsen er massiv og håbløsheden enorm – dernede boede jeg næsten dagligt i sommeren 2019, hvor jeg havde taget orlov, fordi jeg troede jeg skulle være selvstændig psykoterapeut, og så kunne jeg bare slet ikke mærke begejstringen eller ilden. Det var anden gang efter skilsmissen, at jeg sad fast for alvor.

 

Jeg sad fast i frustration, og kunne ikke mærke begejstringen. Jeg kunne ikke finde vej eller mærke mig selv. Jeg havde præstationsangst, jeg turde simpelthen ikke smide usynlighedskappen og træde ud på livsscenen og vise hvem jeg i virkeligheden er. 

Lær at navigere de svære følelser fra kroppens visdom. Find tilbage i kernen, lad de tilpassede lag og blokeringerne falde fra og genopdag dine unikke kvaliteter og største ressourcer, du har adgang til gennem din krop og sjæl. 

 

Slip karmamønstrene og lad min “redning” lå i Sjæls Blueprintet og karma clearinger. Realignment af min sjælsenergi også kaldet blueprint eller sjælsskabelon var det, der hjalp mig allermest med at ændre adfærd og træffe nye nærende valg fra den positive pol fra mine energicentre. Mine energetiske byggeblokke. 

 

Jeg slap blokeringerne og min usynlighedskappe ved at få 4 Karma clearinger og nogle mindre healinger  – derfra var jeg klar til at handle på nye måder og kunne mærke en kæmpe forskel i mit liv.

 
Jeg fik ikke direkte hjælp til at implementere og leve fra min sjælsenergi og blueprint. Jeg gik vejen selv og det tog tid inden jeg var klar til at sige mit job op i april 2021. I dag ved jeg at jeg kunne have gjort det væsentlig hurtigere, ved at have haft en hjælper, der havde gået vejen selv.
Uanset om du ønsker en større livsforandring, at slippe fysiske og eller emotionelle smerter, så er nøglen til forandring inde i dig. Gå fra ydrestyret til indrestyret. 

 

 

Genopdag din indre power og sandhed – ved at navigere fra kroppens og sjælens visdom. 

Soul Realignment

Fysioterapeut

Mindset træner

Psykoterapeut MPF

 

Jeanette Papsø er certificeret fysioterapeut, psykoterapeut MPF,

Soul Realignment practitioner og mindsettræner.

 

Hos Helhjertet liv arbejdes der med roden. Årsagerne og sammenhængene mellem dig og din fysiske krop, dit sind og din sjæl. Det du oplever på overfladen er altid et spejl på det du har gang i det indre.
Vores skaberkraft er aktiv hele tiden, enten skaber vi fra den positive afdeling eller den negative afdeling, af vores sjælsenergi. Vi skaber vores liv ud fra energien bag eller følelserne der kører i det ubevidste. Derfor er det smart at rydde op på celle- og sjælsplan med karma clearinger.

Er du interesseret i redskaberne, jeg anvendte i min transformation, så lyt til Helhjertet podcast  

 

START DIN TRANSFORMATION ALLEREDE I DAG 

MED PODCAST MODULERNE 

– her kan du få adgang til de redskaber jeg anvendte

 

  1. Fra skabsspirituel til energihealer
    – et modigt, passioneret og helhjertet liv med alle dine følelser
  2. Fra hæmmet og konfliktsky til autentisk og modig
  3. Fra migræne og emotionelle smerter til kropslig frihed og god energi
  4. Fra skam og skyld til stolthed og styrke
  5. Fra præstation og perfektion til passion og helhjertet liv

 

Jeg har skabt dem til dig, der selv vil i gang med at skabe forandring allerede i dag.

Vælg den titel eller de titler, der taler mest til dig. 

De kan høres uafhængigt af hinanden og har udvalgte og unikke redskaber til dig. 

Denne side benytter cookies