Livet skal være ekstraordinært nydelsesfuldt at leve, am I right?

Og du ved der er mere til dig.

Du er færdig med at sukke efter mere overskud og flere timer i døgnet.

 

Du vil have frihed på alle planer.

 

 

Du vil leve et liv–hver eneste dag–i fuld tilstedeværelse.

Grine så meget at du får ondt i mavemusklerne.

 

 

Det er tid til at udvide din bevidsthed endnu en gang.

Udvide dine gaver og evner fra et endnu mere embodied og connected sted i dig.

 

 

Du ved det er muligt.

 

Du ved også, at det er muligt at skabe forandring hurtigt.

 

Og selvom du ikke kender vejen derhen, så er du klar til at få vist vejen og tage dit næste skridt ned ad din vej.

Din energi siger "BRING IT ON!", men du er presset på tid og frihed og føler dig fanget i "gamle mønstre" og ikke nærende vaner.

Living Your Power giver dig de dybe indsigter og redskaber til at skabe den virkelighed, som du drømmer om gennem dit sjælsblueprint.

 

Sjælsblueprintet er et konkret redskab til at skabe dit nærende liv, fx det helbred, den familie, det ekstraordinære kærlighedsforhold og eller den business du drømmer om.

                             

Når du kender dit sjælsblueprint, så ved du præcist, hvordan du er skabt til at skabe mere vitalitet i dit liv.

 

Du modtager dine nye indsigter omkring dig selv og den, du er på sjælsplan i et onlinekursus, hvor du har friheden til at se og lytte, præcis når du ønsker det.

 

Et online kursus, der bliver ved med at give, for hver gang du lytter til lydfilerne, vil visdommen heri lande dybere og dybere i din cellehukommelse.

Kurset består af:

Modul 1:

Introduktion til sjælens anatomi og dine unikke energi centre. Hvad er din sande essens? Hvad er gaver? Hvordan lever du mest i tråd med din sjæl? Det lærer du her.

Modul 2:

Vi går i dybden med din sjælsgruppe, som giver dig et spadestik dybere indblik i hvem du virkelig er. Mange ånder lettet op, når de modtager informationen. om deres sjælsgruppe.

Modul 3:

Hvordan er du designet til at. skabe det allermest nærende liv for dig? I dette modul lærer jeg dig om din unikke skaberkraft. Vejen til dit drømmeliv!

Modul 4:

Når vi skal skabe det liv, der giver os allermest kriller i maven, så skal vi kunne navigere i vores indre verden samtidigt. Derfor modtager du min 2-timers masterclass om Emotionel intelligens, og hvordan du mestrer det i dit eget liv.

Hør hvad Susanne siger om modtagelsen af sit unikke sjælsblueprint

“Det er som om du har siddet indeni min krop og oversat direkte fra mine celler. 

 

Alt er in-sync, hvordan mit liv har foldet sig ud indtil nu, oplevelserne, erfaringerne – gode som dårlige giver mening. Mit livs formål er tydeligt! 

 

Det var som om jeg blev oversat til højt på dansk – fra en hvisken på et ældgammelt sprog, kun jeg selv kunne mærke.

Pludselig at høre en anden, én som ikke kender mig, beskrive MIG indefra min sjæls dybde, er en ultimativ virkeliggørelse af mig selv som helhed!!!!”

 

Susanne Wils

Når julegaven, bliver til en gave for livet!

Lige nu og indtil den. 24. december har du mulighed for at modtage dybdegående visdom og genkendelse gennem dit unikke sjælsblueprint til en helt særlig julepris.

 

Living Your Power–gennem dit sjælsblueprint–har vitterligt potentiale til at blive den julegave, der bliver ved med at give på alle planer.

 

Især hvis du også køber blueprintet på dine børn, din partner, mor, søster, veninde eller andet

 

Når vi forstår os selv og hinanden på sjæls plan, kan vi stoppe med at give vores egen smerte videre til børn, partner og familiemedlemmer.

 

Og det er en game changer i vores relationer.

 

Derfor er du velkommen til at investere i mere end ét eksemplar af Living Your Power til samme julepris. Der er ikke begrænsning på hvor mange du køber, så længe de bliver indløst inden 11.01.2024.

JULEGAVEPRIS: 555 kr
Normalpris 1555 kr

Spar 1000 kr indtil 24. december

Ane fandt sit og sine drenges livsformål

Jeanette har hjulpet mig med at finde ind til mit livsformål.

 

Det stảr meget mere klart for mig nu, hvorfor jeg ikke har kunnet komme videre med nogle af mine drømme, hvad der har spændt ben før, at jeg ikke kunne finde modet og følge det mit hjerte brænder for.

 

En af de største gave ved forløbet er, at jeg også har fået lavet et sjælsblueprint pả begge mine drenge, nu ved jeg hvilke livsformål de har, det giver mig mulighed for at hjælpe og støtte dem i hverdagen, sả de lever efter deres livsformảl og lever et lettere og mere frit liv. Jeg kan mærke på drengene, at der er sket en forandring.

 

Jeg kan varmt anbefale Jeanette, hvis du ønsker at finde ind til dit livsformảl–og hvis du har børn, at give dem den gave at finde deres blueprint, sả du som forældre bedre kan forstả dit barn.

Din vejviser, Jeanette

Min passion for at hjælpe dig – startede med mig, for over 10 år siden. Jeg havde migræne, blev alvorligt syg med tuberkulose og skilt – hvilket jeg nu bare ser som symptomer på alt det jeg overhørte indeni mig. Primært mine egne følelser og behov, og det der sker, når du dag efter dag, årti efter årti overhører dig selv så sætter det sig i kroppen som symptomer og sygdomme. Det tror jeg på – fordi det har jeg erfaret på egen krop.

 

Jeg var blevet ”væk” fra mig selv og ”fanget” i mangel på tid, fanget i hamsterhjulet og i det mange kvinder nok kan genkende som overansvar. Vi glemmer os selv, i ønsket om at være noget for andre. 

 

Jeg var hård og ukærlig, ja faktisk kritisk overfor mig selv (og andre), og følte mig grundlæggende ikke god nok.

Derfor kæmpede og knoklede jeg så meget for at overbevise mig selv om, at jeg var god nok og værdig til at være i verden og blive elsket og accepteret, som den jeg er. Da jeg lærte at navigere de svære følelser og udtrykke mig ærligt “indefra”, forsvandt migrænen. Og jeg kunne mærke min indre ild.

 

Jeg har lært at forstå og udleve mit eget største potentiale. Og nu hjælper og inspirerer jeg kvinder som dig til at gøre det samme.

 

Jeg vil elske at være hende, der viser dig vejen!

Det med småt

Der er ikke begrænsning på, hvor mange blueprints (eksemplarer af Living Your Power) du køber.

 

De skal dog være indløst inden 11.01.2024. Dvs. du skal sørge for at jeg har modtaget oplysningerne på de pågældende individer inden denne dato, så jeg kan sende dig dit blueprint og du (eller modtageren) kan lytte til de lydfiler der tilhører dem.

 

Da materialet frigives online med det samme, gives der ikke penge retur ved eventuel manglende indløsning inden 11.01.2024.

Denne side benytter cookies