Referencer

Ord fra de der har rejst under overfladen

Pernille Brygger

Intuitiv Boligmentor

Allerede da jeg modtog mailen med info. var jeg ikke i tvivl. Den her Sjæls Blueprint og clearing session kommer til at være livsændrende. Det er nu nogle måneder siden jeg fik min session og tiden har været fantastisk. Før havde jeg mange off-dage med lav energi. Det var egentlig blevet en tilstand jeg nok havde vænnet mig til. Sådan var jeg nok bare.
Nu kan mine off-dage tælles på en hånd siden Jeanette hjalp mig. Jeg mærker mere mig selv, hvad jeg vil, hvad jeg kan li’, hvem jeg kan li’, men det bedste er roen. Roen inde i mig.
Jeg handler også på nye måder, mærker tydeligere hvad jeg vil. Jeg er bevidst om de mønstre der skal slippes og når de banker på, ved jeg hvordan jeg skal handle. Jeanettes hjælp føles for mig som prikken over i’et, der manglede at blive sat.

Susanne Wills

Kære Jeanette! Jeg forsøger at beskrive med ord, hvilken betydning det har fået for mig, at modtage viden og visdom om min sjæls Blueprint incl. clearing. Jeg er blown away! Væltet bagover, imponeret, lykkelig, stolt og starstruck.
Jeg er ellers velbevandret i personlig udvikling og spirituel udvikling, men dette er det mest rammende, jeg har oplevet.. Det er som om du har siddet indeni min krop og oversat direkte fra mine celler. Alt er in-zync, hvordan mit liv har foldet sig ud indtil nu, oplevelserne, erfaringerne- gode som dårlige giver mening. Mit livs formål er tydeligt! Det var som om jeg blev oversat til højt på dansk fra en hvisken på et ældgammelt sprog kun jeg selv kunne mærke.
Pludselig at høre en anden, én som ikke kender mig, beskrive MIG indefra min sjæls dybde, er en ultimativ virkeliggørelse af mig selv som helhed!!!!
For hver dag der går får jeg en dybere og dybere forståelse for mig selv på det vildeste plan jeg ikke troede muligt!
Jeg forstår nu og det står bøjet i neon!

Af hjertet tak Jeanette TAK fordi du har SET mig!

Mira Lightwood

Min første session med Jeanette var enorm surrealistisk på den positive måde
Jeanette som jeg aldrig havde mødt før, vidste mere om mig og min “grundkerne” på en måde som selv mine tætteste relationer ikke gør!! At hører hende fortælle om mine mønstre, både de positive og negative var sindsygt fascinerende og da jeg første havde accepteret at den her kvinde ved sku hvad hun taler om, åbnede der sig viden og forståelse som jeg vil tage med mig resten af mit liv, både i min virksomhed, mine relationer, og min fysisk og spirituelle virke!! Jeg kan virkelig anbefale Jeanette som med stor indsigt og meget venlig, forstående og omsorgsfuld formidling fik åbnet en accept for hvem jeg er og hvorfor jeg handler som jeg gør!

Tanja Petersen

Kæreste jeanette 

Først og fremmeste TAK🙏🏻… og så WOW 

Jeg har netop hørt lydfilen første gang ( kan mærke jeg skal høre den mange gange ) jeg er dybt chokeret, forundret, forvirret en smule frustreret og så egentlig enorm lettet for det jo mig! På en eller anden måde var det så genkendeligt og du siger nogle ting, som jeg virkelig ellers holder godt gemt inde langt væk fra andre…

Jeg vil SÅ gerne tale rigtig med dig for jeg har tusind ord og spørgsmål at knytte til.

Jeg er virkelig dybt taknemmelig.. hold da op🙏🏻❤️

De bedste hilsner 

Elin Suzanne Havn

Tusen takk for alt det magiske arbeide du har gjort for meg .

«Det første som slår meg etter vår Blueprint reading og clearing for snart en måned siden, er at dette er svært dyptgripende på alle plan .

Det har trigget så mange emosjoner jeg trodde jeg var ferdig med – men nei da – jeg måtte smake både på angst , frykt og nedstemthet før det åpner seg en glede jeg virkelig har savnet .

Innsikten om at andre mennesker lever utfra sitt eget og ikke evner forstå meg og hvordan jeg er – er også aspekter som er blitt tydeligere.

Min evne til å gjøre mer for meg har våknet til live og jeg opplever daglig at for meg er det uendelig viktig å snakke fra hjertet : la andre få innblikk i hvordan jeg egentlig er og slippe forestille meg 🥰

Livsgleden er i ferd med å etablere seg på et helt nytt nivå og jeg er så takknemlig for alt denne Blueprint reading har gitt meg 🥰

Anbefales på det varmeste 🥰🍀💚❤️«

Anansan Ratnakumar

Jeg har altid haft en tro på at der en noget større end os mennesker på jorden, som guider os i vores tid her. Denne tro har gjort at jeg tror på at universet altid har vores ryg, og den rette hjælp altid dukker op på det rette tidspunkt, når vi er klar til det. Dette beskriver meget præcis min oplevelse med Jeanette som har været en afgørende del i mine spirituelle udvikling. Hun mødte mig som jeg var på daværende tidspunkt, og var særdeles god til at formidle alle informationer videre til mig, så jeg kunne forstå det på en rolig måde uden at blive overvældet. Hendes rolige, men konkrete tilgang til tingene gjorde at jeg følte mig tryg og klarsynet, hvilket er noget som jeg må rose Jeanette meget for. Hun har formået at hjælpe mig på så mange planer, så jeg på kort tid har lært mig selv mere at kende, samtidig med jeg har modtaget de rigtige værktøjer til at arbejde struktureret videre med min udvikling, i samarbejde med hende. Jeg er evig taknemmelig for at have mødt Jeanette som har gjort et kæmpe indtryk på mig. Kan kun anbefale et samarbejde med Jeanette, da det flytter bjerge! 

Lill Bredo ByBredo

Det var en helt unik oplevelse at blive set fra et højere perspektiv end ellers. Jeg blev klogere på mit sjælsblueprint og hvorfor noget giver mere og mere mening i mit liv uden at kunne forklare det. Så en helt igennem skøn smuk oplevelse, hvor lydfilen kan høres flere gange og nå dybere indsigter i ens sande indre.

Lotte Juel Georgi

Soul realignment. 

Ikke altid flasker livet sig som du gerne vil.. Det hjælper ikke at gøre det samme, noget nyt skal til!! 

Måske tager du dig selv i en retning du ikke bryder dig om.. måske gør andre?

Ingen kender dig selv bedre end dig selv og alligevel gør oplevelser i livet at vi måske glemmer hvem vi egentlig er..

En af mine store gaver til mig selv, var da jeg for 10 år siden stoppede med at ryge. Dengang kunne jeg overbevise mig selv om at det var nødvendigt at ryge, indtil jeg blev overbevidst om det modsatte, så var det pludseligt pærelet at holde op..

Jeg har Superior canal dehiscence syndrome (SCDS) med mange forskellige følgesygdomme og udfordringer. 

Fysikken påvirket psyken og omvendt. 

Jeg tør godt sige at jeg føler mig som en brumbasse. Jeg flyver trods det ikke er muligt. Jeg arbejder meget med fysiske og psykiske konflikter og fordeling af ressourcer. 

Ved Jeanette blev jeg hjulpet tilbage til mit fundament. Jeg har jo hele tiden været her, men livet og tiden har fjernet mit fokus lidt. Det frigiver energi at gøre det rigtige at prioritere i rigtig rækkefølge. 

Det gavner at se sig selv på “storskærmen”, at bliver set og bekræftet af Jeanette, hvem du kender bedst, men alligevel har glemt noget af.. Dig selv. 

Jeg er taknemmelig for soul realighnment gaven til mig selv og mine batterier lader op nu og allerede mærker jeg et bedre overblik. Jeg er hjemme.

Inge Aurore

Af hjertet tak for din meget fine  læsning af min sjæl.

Det klingede så smukt ind i mine celler, som genkendte det meste.

Og også med nye indsigter omkring hvor vigtigt det er for min sjæl igen og igen at vende tilbage min fysiske krop og min grounding, så jeg kan føle mig tryg og støttet.

Også min livsmission connecter så smukt med det særlige jeg har at bidrage med. Og det løfter mig at få det bekræftet. Og giver en stor opmærksomhed på, hvor vigtigt det er at leve i alignment med sin sjæl.

Jeg ønsker for alle at de får så vigtige indsigter om sig selv, så de kan leve et liv i harmoni og indre ro.

Det er ingen tvivl om at Jeanette med sit blide væsen og sin erfaring ved lige præcis hvad hun har med at gøre er meget meget dygtig.

Jeg giver min allerstørste anbefaling 

Denne side benytter cookies