9 ekslusive måneder for kvinden, der er klar til at tage meningsfuldt og stærkt lederskab over hendes liv og samtidigt skabe mere overflod af tid og glæde, så hun kan leve sit liv i harmoni med hendes dybeste værdier

- Uden at gå på kompromis med hendes resultater

Din vej til succes ændrer sig NU!

Du har skabt “det hele”.

Livet ser fantastisk ud, når andre kigger på dit liv.

Du er også glad og taknemmelig, men alligevel savner du noget.

 

 

Du savner tid.
Du savner frihed.

En dybere mening af fulfilment og mening.

 

Men du ved ikke, hvordan du skal skabe dine resultater på den nærende, nydelsesfulde og lette måde, som du længes efter.

 

Det er tid til, at du får kastet lys på dine stærkeste gaver og talenter, dine faldgruber, og hvordan du skaber mere af det, du gerne vil have på den mest gnidningsfrie og nydelsesfulde måde.

På Leading You by You finder du DIN vej til et liv, hvor hver eneste dag har betydning og en større mening, samtidigt med, at du skaber dit allerbedste liv i dynamisk udvikling.

Du vil lære og forstå, hvornår du faktisk handler i modstrid med den, du virkelig er, og derfor får skabt mere knokleenergi og en oplevelse af, at tiden altid er knap – også selvom de “modstridende handlinger” faktisk giver dig nogle resultater, du gerne vil have. Fx spændende opgaver på jobbet eller penge på kontoen.

 

Nøglen til fantastiske resultater uden knokleri og mangel på tid og frihed er dit sjælsblueprint.

 

Du har garanteret hørt om kvantefysik og hvordan Universet er meget større, end vi kan se med forskelligt udstyr her på Jorden.

 

Jeg tør næsten vædde med, at der er meget mere til dig, end du har givet dig selv credit for indtil nu.

Dine “superpowers” ligger så naturligt til dig, at du højst sandsynligt har overset mange af dem.

Måske har du endda ubevidst pakket flere af dem væk, fordi andre ikke brød sig om dem i din opvækst.

 

Men nu er det tid til at åbne op for den, du virkelig er, så du kan opnå det, du virkelig drømmer om.

Og det vil jeg elske at afsløre for dig på forløbet Leading You by You.

 

Din emotionelle intelligens har også indflydelse på din succes

Måske har du allerede bemærket, at emotionel intelligens er begyndt at kigge mere og mere indenfor i de større virksomheder og indenfor lederes udvikling.

 

Du har måsket endda selv været på et kursus om emnet.

 

På forløbet her taget du din emotionelle intelligens til et helt nyt niveau af kropsliggørelse og leveret erfaring.

 

Du vil blive i stand til at møde livet fra følelsesmæssig modenhed og opnå en evne til at holde dig selv igennem alle former for situationer og emotioner.

 

Denne viden og integration vil ikke kun komme dig selv til gode, men også alle andre i dit liv, herunder dine børn, din partner, venner og øvrig familie, men også på din arbejdsplads eller i din virksomhed vil din øgede EQ giver fantastiske oplevelser og resultater.

Læs her hvad andre kvinders oplevelse har været af et samarbejde med mig:

"Jeg er taknemmelig for, at jeg valgte at prioritere tid og penge på at deltage"

"Det er vildt givende, og jeg er helt høj!"

"Jeg ved nu, at mit formål er meget stort"

Forløbet er til dig, der:

 

  • Allerede på papiret skabt drømmen, men nu længes du efter at en ny drøm der handler om dybere meningsfuldhed, mere frihed og tid til alt det, der faktisk betyder mere eller ligeså meget for dig som dine karrieremæssige resultater.
 
  • Mærker et kald på mere sjov, leg og udfoldelse af din kreativitet (måske som kontrast til al den seriøsitet, der er på arbejdsmarkedet)
 
  • Er interesseret i selvudvikling og forstår, at dine resultater kun kan ændre sig, hvis du ændrer dine handlinger – du har bare brug for at forstå, hvilke handlinger der vil skabe mere af det du ønsker
 
  • Søger en guide og en rejse, du ikke har været på før, og er klar til at udforske din mere åndelige og feminine side af dig selv
 
  • Har hørt måske hørt om Rikke Hertz eller andre spirituelle mennesker med succes, og du er nysgerrig på, hvordan du kan forene din egen spiritualitet med de store resultater, som du er vant til at skabe

Hvis du kan genkende dig selv i mindst ét af ovenstående punkter, så er du den helt rigtige kandidat til en plads på det eksklusive forløb, Leading You by You.

Tag med under overfladen

Leading You by You

Et individuelt 1:1 forløb over 9 måneder, der viser dig vejen til at leve bevidst, kærligt og fra kernen i dig.

Forløbet består af:

Modul 1: Fundamentet og din karmiske bagage

Du modtager adgang til Living Your Power (Onlinekursus selvstudie) der går i dybden med dit sjælsblueprint. På vores månedlige Mesterlæredage vil vi også kunne gå i dybden med forståelsen og integrationen af den viden, du modtager på onlinekurset. Derudover vil du modtage 4 individuelle karmaclearinger, der giver dig en bevidsthed om de ar på sjælen, der har holdt dig tilbage fra at skabe dine drømme på en nærende og nydelsesfuld måde. På mange måder er de første 3 måneder virkelig en tid, hvor du tager masken af og lærer dit sande jeg at kende. Er du i tvivl om, hvad karma er, og hvordan clearingen af den kan gøre en forskel for dig, så kan du læse mere om netop dette længere nede på siden her.

Modul 2: EMOTIONEL INTELLIGENS

Navigér med følelsesmæssig intelligens i alle situationer og emotioner. Lær at holde dig selv igennem hele følelsesspektret og få værktøjer til at skifte din energi lynhurtigt, når det giver mening, og lade følelseslavinen komme uden at dulme og undvige, men derimod tage dig kærligt af dig selv.

Din øgede EQ vil styrke din selvindsigt og gøre dig til en stærkere og mere autentisk partner, mor og leder.

Modul 3: LEV POWERFULDT OG SKAB MIRAKLER

Du vil med min vejledning øve dig i at LEVE din Divinity. Det er når vi gør det, at vores resultater begynde at ske på den nærende måde, der samtidigt vil give dig følelsen af at have mere tid end nogensinde og ikke mindst FRIHED. Dit liv vil føles meningsfuldt og fyldt med lethed, sjov og leg. Din kreativitet vil vokse, og du vil udfolde den, du virkelig ere på et dybere og dybere plan.

Typer af clearinger du kan modtage:

1. Alle starter med en personlig 1:1 karmaclearing (zoom)
2. 3D fysisk blueprint clearing (svar lydfil)
3. 1:1 Relations clearing
4. Livsudfordrings clearing
5. Bolig – og eller business clearing (svar lydfil)


Kort fortalt:
Du får den karmiske rodårsag, der lige nu holder dig fra at skabe det liv i overflod af tid og glæde, du drømmer om.

BONUS:

Privat 2-dages Retreat

Et 2-dages retreat inkl. forplejning i smukke omgivelser i et sommerhus i Skødshoved på Mols.

 

Et retreat du ikke vil være foruden, fordi det at være i et dedikeret rum for din udvikling over så mange timer, er med til at skabe det vildeste kvantespring i dit liv.

 

Du kan opleve at opnå større klarhed over dine næste skridt i forhold til din karriere, lære dig selv og din krop langt bedre at kende, forstå dine handle mønstre på et dybere plan, og meget mere.


Mulighed for havdyp, spa-lignende oplevelse med den smukkeste udsigt ud over markerne og vandet, og vidunderlige vandreture i Mols Bjerge.

Din investering:
90.000 ex moms

Kan betales i rater. Antallet aftales individuelt med den enkelte, men udgangspunktet er op til 12 rater.

Mine tidligere klienter siger det bedre, end jeg gør

Hør hvad Marie og Freja fortæller om deres oplevelse herunder

Marie Fogh Bøgh

Fotograf og mentor v/Essensbranding

Afspil video

“Det er en kæmpestor og kærlig befrielse. Jeg føler mig så set og har givet mig et unikt indblik i, hvordan jeg opererer som menneske og sjæl. Det er super brugbart i forhold til at få mit bidrag ud i verden. Jeanettes sparring har været guld værd!”

– Marie Fogh Bøgh

Freja Eggeling Fangel

Tidligere 1:1 klient

Afspil video

“Før følte jeg  aldrig, at jeg var veludhvilet. Jeg havde ikke e adgang til min fulde power og potentiale, men efter Jeanettes clearing, så følte jeg virkelig at jeg fik fri adgang. Filteret der lå over mig og min hverdag var forsvundet. Den største oplevelse!”

– Freja Eggeling Fangel

Hej, Jeg hedder Jeanette!

Jeg ved hvordan det er, at stå i dine sko lige nu - og jeg ved, hvordan du får dem skiftet...

For 5 år siden stod jeg et sted i mit liv, hvor alt føltes kaotisk. Jeg vidste ikke hvem jeg var, og jeg følte mig begrænset og udfordret på tid og frihed.


Jeg drømte om at være skabe et liv med meget mere lethed, hvor jeg selv kunne bestemme over min tid, mit liv og de mennesker jeg ville bruge min tid sammen med.


Jeg følte mig mig usynlig og inkompetent, også selvom jeg havde opnået “det hele” i mit liv. Hus, mand, børn, et velanset job osv.

 

Alligevel følte jeg konstant at jeg skulle løbe stærkere og stærkere for at opnå de samme resultater, som jeg tidligere havde opnået.

 

Den gang forstod jeg ikke, hvad der gjorde mig handlingslammet og lille.


I dag ved jeg, at karmisk bagage fra tidligere liv “fik mig til” at repetere gamle mønstre, og derved gjorde at jeg holdt mine drømme og længsler ud i strakt arm.

NU LEVER JEG MIN DRØM!

 

Jeg har skabt et liv, hvor jeg har total overflod af alt det, der er vigtigt for mig, og jeg ved, det samme er muligt for dig.

Flere kvinder fortæller om deres oplevelse...

Hvad er karma?

Og hvad betyder det at “få en karma clearing”?

Måske undrer du dig over, hvad karma præcist er, og hvordan det betyder at få en karma clearing, så det vil jeg gerne dele med dig nu.

 

Karma er trods manges overbevisning ikke kun negativt. Du kan sagtens skabe positiv karma ved at træffe valg, der er i overensstemmelse med dit sjælsblueprint.

 

 

 

Negativ karma er det slør af vaner, tanker og følelser, der kører på automatpilot i vores underbevidsthed, og kan derfor nærmest være usynligt for os. Især hvis det er karma, der stammer fra tidligere liv. Her er vores mønstre nemlig så indgroede, at vi ikke kan have svært ved skelne dem fra vores sandhed.

Negativ karma bliver skabt, når vi træffer negative valg for os selv i nuværende eller tidligere liv.

“Negative valg” er altså ikke negative i samfundets øjne, familiens øjne eller nogen som helst andres øjne end din sjæls.

 

De negative valg er blot i uoverensstemmelse med din sjæl og dit guddommelige sjælsblueprint.

 

Vi repeterer de samme mønstre af negative valg, indtil vi bliver klar til at handle på nye måder. I princippet kunne vi til hver en tid slette vores negative karma. Det er det, vi har vores frie vilje til.

 

Problemet er bare, at det er svært at handle på nye måder, når det vi gør er så godt som usynligt for os. Vi er ikke bevidste om vores negative valg, at det overhovedet er negative valg, og derfor fortsætter vi med at gøre det samme igen og igen.

 

En karma clearing går ind og sletter rodårsagen til din negative karma på et energetisk plan. Herefter er det så op til dig at træffe nye valg, der opretholder clearingen, så det også ændrer sig på vores fysiske plan, vores fysiske krop.

 

Når vi får clearet vores negative karma, er det lidt som når du endelig får fyldt sprinklervæske i din bil og kan gøre forruden ren. Pludselig kan du se vejen foran dig tydeligere, og du får derfor mulighed for aktivt at vælge, hvor du vil kører hen derfra.

OBS! Alle oplever karmaclearinger forskelligt, langt de fleste oplever at få mere energi

og føler sig mere vitale. Samt du får lettere ved at træffe nye nærende valg og handlinger.

Du kan også opleve energien bliver lidt vild og de kontraster – ikke nærende situationer du møder – det er her livet viser dig, hvor du har muligheden for at begynde at justere og handle på nye nærende måder fra alignment med dit sjælsblueprint.

Har du læst helt hertil, men er stadig i tvivl om, om det er for dig?

Så er her en kort opsummering på, hvem det her er til:

Leading You by You er for dig, der er ønsker mere lethed, frihed og tid til alt det, der er vigtigt for dig.

 

Jeg ser dig som den nye tids leder. Kvinden der ønsker at leve bevidst, kærligt og i stærk integritet med dit hjerte og dine værdier.

 

Hvis du mærker, at et liv med større meningsfuldhed kalder på dig, så er forløbet her højst sandsynligt for dig.

 

Jeg vil elske at tage en uforpligtende og helt nede på jorden snak med dig, så vi begge kan mærke ind i, om det er et hell yes.

Har du nogle spørgsmål?

Her er mine svar på en række spørgsmål, som du måske sidder med.

Klik på det spørgsmål du ønsker svar på for at læse.

Hvorfor skal jeg ansøge om en plads?

Kemien er alt afgørende. Jeg går all in med dem jeg hjælper. Jeg hjælper ambitiøse mennesker som dig med
virkelig at flytte dig indefra og ud. Det er en dyb proces jeg tager dig igennem og derfor er det vigtigt at vi
begge mærker vi er et match til hinanden inden du har mulighed for at committe dig 100%.

Hvordan søger jeg om en plads?

Du booker en GRATIS afklaringssamtale her https://ezme.io/c/x2c/zIfg (sidste mulighed på listen)

Kan jeg betale i rater?

Ja selvfølgelig, det aftaler vi afklaringssamtalen, hvis du er et match til forløbet, og vi er et match for hinanden.

Hvor længe har jeg adgang til undervisningsmaterialet?

I alle de 9 måneder forløbet varer. Masser af tid til at tage de noter, du ønsker, og få det ind under huden.

Er jeg garanteret at opnå mine drømme indenfor 9 måneder?

På forløbet får du DIN kode, DIN nøgle til dine drømme. Det er op til dig, om du vil begynde at leve i alignment med dit sjælsblueprint og derved sætte nøglen i og lade overfloden flyde til dig.

Men hvis du vil det, så vil jeg elske at hjælpe med at gøre netop det.

Jeg vil elske at hjælpe dig med at se, at du er skaberen af dit eget liv. Jeg vil elske at hjælpe dig med at bruge den nye viden om dig selv, så det rent faktisk kan komme til at ske for dig nu.

Det vil dog altid være dit eget ansvar at handle på din nye bevidsthed.

Hvis jeg gav dig en garanti, ville det være at fratage dig din suverænitet.

Men ER det muligt at skabe overflod af tid og glæde i ens liv på 9 måneder? JA! Det er en kæmpe genvej at kende (og LEVE) sit blueprint.

Det er dog ikke et quick fix, og det kræver en indsats fra dig. Men det fede er, at det slet ikke behøver være knoklende at leve sit blueprint. Faktisk tværtimod.

Så mit spørgsmål til dig er: Er du klar til at ændre dit liv og tage handling på det, der er i alignment med din sjæl?
I så fald er jeg klar til at hjælpe dig derhen.

Stadig i tvivl?

Hvis det mindste ved det her forløb trækker i dig, så lad os tage en gratis afklarende samtale. Det er alt andet lige den bedste måde at finde ud af, om jeg kan hjælpe dig, og om et forløb som dette er det rigtige for dig lige nu.

Denne side benytter cookies