Karma Clearing

Inkl. dit sjælsblueprint

CLEARING

Lær af din sjæls karmahistorie


Få unik og transformerende information om hvem du er på sjælsplan og din sjæls karmahistorie

 

Her identificeres 1 eller flere tidligere liv, hvor du skabte karma 

– Det vil sige traf negative valg, der ikke er i integritet med din essens, som stadig påvirker dig i dag. 

 

Energien fra de negative valg bliver indkodet i specifikke chakraer, eller dit energisystem –og får dig til at føle, tænke og reagere ude af integritet eller gentage ikke nærende adfærdsmønstre, og tiltrække lignende situationer i dit nuværende liv, og i dine relationer eller i din business.

 

Clearingen er DIN genvej til at slippe negative karmamønstre og lettere kunne begynde at træffe nye valg og handle på nye måder simpelthen fordi du får adgang til den livsenergi, som hele tiden er der – men som din MODSTAND & BLOKERINGER – eller ”den tilpassede version af dig” har hindret.

PERSONLIGT SJÆLS BLUEPRINT

Et personligt sjæls blueprint – og CLEARING af dine karma mønstre er til dig, der sidder fast og mangler retning, dig, der har prøvet ALT andet terapi, personlig udvikling eller mentorship, men mangler nøglen til at forstå din sjæls energi og dermed din unikhed, så du kan anvende din skaberkraft.

Nøglen til forandring, sidder indvendig i dig

– i dit BLUEPRINT & CLEARINGEN af dine karma mønstre.

– Dig, der reelt ønsker at forstå hvem du er på sjælsplan

– så du kan udleve dine unikke talenter og medfødte kvaliteter i dit fysiske liv, på en måde, der er dybt nærende og meningsfuld for dig.

– Jeg hjælper med at forløse de gamle fastgroede karma mønstre og energien bag, de ofte usynlige uhensigtsmæssige selvsaboterende mønstre, vi kommer til at gentage i vores relationer jobs, børn, partner og livet generelt.

- Opnå personlig visdom og se din indre vejviser

DINE PERSONLIGE ENERGICENTERE

Overblik over din sjæls energi

Få et unikt indblik i din særlige sjælsenergi – mailsvar.  Mailsvar er til dig, der nemt og hurtigt vil have indsigt i dine personlige energicentre. 

Dig der har hørt eller har lyst til at høre Helhjertet Podcast og kunne tænkte dig at få klar besked og overblik over dit sjæls formål. Så du ikke længere kommer til at overse, dine unikke, instinktive og medfødte kvaliteter og talenter. 

Her får du svarene om hvem du er er på sjælsplan. Og link til Helhjertet Podcast.

Denne side benytter cookies